| evooo otvranje humoraaa | |
|
+2valentina dejan_escape_grifon 6 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dejan_escape_grifon
Broj postova : 51 Join date : 04.02.2009 Age : 31 Lokacija : Vitez Divijak
| Naslov: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 8:22 am | |
| | |
|
| |
valentina
Broj postova : 4 Join date : 06.02.2009
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 8:28 am | |
| et samo da ostavim komentar za pocetak ...mogo si ti bar nesto smiijesno stavit...pa ce onda ostali.. | |
|
| |
Gazda Admin
Broj postova : 137 Join date : 30.01.2009 Age : 32 Lokacija : Forum
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 8:33 am | |
| Evo ja cu: Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: -"Ko je?" Policajac: - "Policija." Mujo: - "Šta hoćete?" Policajac: - "Malo da popričamo. " Mujo: - "Koliko vas ima?" Policajac: - "Dvojica." Mujo: - "Pa popričajte." | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 8:46 am | |
| Što bude kad Hajduk osvoji ligu prvaka? Ugasim playstation. | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:02 am | |
| Dođe tip kod doktora i kaže:
- Doktore, imam kamenac u žuči, pijesak u bubrezima i vodu u koljenu. Što da radim? - Izvadi građevinsku dozvolu. | |
|
| |
dejan_escape_grifon
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:13 am | |
| Jack i Bob krenuli na skijanje. Vozili se nekoliko sati i uhvatila ih strašna oluja. Sklonili se na neku farmu i zamolili zgodnu gospođu koja im je otvorila vrata da kod nje prenoće. - "Ma znam da je vani grozno ali nedavno sam ostala udovica pa bi ljudi mogi svašta pričati ako vam dopustim da prenoćite u kući", reče udovica. - "Ne brinite", reče Jack, "mi ćemo prespavati na štaglju, a čim se vrijeme popravi, odlazimo!" Žena pristane i njih dvojica prespavaše na štaglju. Ujutro se vrijeme popravilo i oni krenuše na put. Ostatak vikenda proveli su uživajući u skijanju. Oko devet mjeseci kasnije, Jack je iznenada dobio pismo od nekog advokata. Trebalo mu je neko vrijeme da shvati da se radi o advokatu one zgodne gospođe sa farme. Ode on Bobu, pa ga pita: - "Čuj, sjećaš se one zgodne udovice kod koje smo prespavali kad nas je na skijanju uhvatila oluja?" - "Da, sjećam se." - "Jesi li ti možda usred noći ustao i posjetio gospođu?" - "Pa, jesam", reče Bob zacrvenjevši se jer ga je Jack prokužio. - "Moram priznati da jesam." - "I, jesi li se možda predstavio mojim imenom umjesto da joj kažeš svoje?" Bob je problijedio. - "Da, jesam, sorry stari. Zašto pitaš?" - "Nedavno je umrla i sve mi ostavila." | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:28 am | |
| Na satu vjeronauka nastavnik priča da je Bog svugdje. Ivica upita:
- Je li i u mom podrumu? - Da. - odgovara nastavnik. - Jesam vas zajebao, ja nemam podrum. | |
|
| |
dejan_escape_grifon
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:34 am | |
| Isla plavusa avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dodje stjuardesa i kaze joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dodje kopilot i ponovi joj isto. - Ne,ne, meni se ovdje svidja. Dodje kapetan i nesto joj sapne u uho. Plavusa se digne, kaze: - Pa sto mi to niste odmah rekli, i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Sto ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York. eto sto su ti te plavuse hahahahah | |
|
| |
dejan_escape_grifon
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:34 am | |
| Ulovile tri plavuse zlatnu ribicu i ona im rece da ce im ispuniti tri zelje. Prva kaze: "Hocu da budem pametna", druga: "Hocu da budem pametnija od nje" i treca: "Hocu da budem najpametnija". Ujutru kada su se probudile. Prva je postala smedja, druga crnka, a treca se pretvorila u muskarca. | |
|
| |
dejan_escape_grifon
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:40 am | |
| Deda Mraz, Baba Roga, glupa plavusa i pametna plavusa setaju ulicom i vide 10 dolara. Ko ce prvi da ih uzme ?..........Glupa plavusa! I mala djeca znaju da su Deda Mraz, Baba Roga i pametna plavusa izmisljeni likovi. | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:45 am | |
| Mail s albanskim virusom: Nemamo programera, pa moramo improvizirati - molimo vas da sami izbrišete sve podatke, a virus prosljedite dalje. | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:46 am | |
| Četiri Cigana nose kadu, kad iza ćoška se pojavi frajer sa dvocijevkom i ubije svu četvoricu. U to se podiže iz kade skinheads i kaže: "Jeli brate, što mi izbuši gume?" | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:49 am | |
| Kako se zove ciganin koji predaje matematiku? Romboid. | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 9:55 am | |
| Poslije nastave, pita mama sina: - Perice, što ste danas radili u školi? - Na kemiji smo radili pokuse s eksplozovnim materijalima. - Lijepo, a što ćete sutra raditi u školi? - U kojoj školi? | |
|
| |
valentina
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 12:37 pm | |
| sreco,pisem ti sporo jer znam da citas sporo.javljam ti se iz ludnice.ovdje je super,svaki dan skacemo u vodu a kad smo dobri napune ga vodom... btw. dejo smanji malo te viceve o plavusama..da ti je nebi pokazivala | |
|
| |
Gazda Admin
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 12:47 pm | |
| haha sva sreća nism pisao o plavušama,ali bez obzira ja naspamam ko svi na forumu zajedno! Sad cu nam otvorit temu u "Druželje forumaša" pa ćemo tamo spamat A ti ispod ne piši bespotrebno, ne namjeravam svaki 5 min prisat postove!
Zadnja promjena: Gazda; pet vel 06, 2009 1:12 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
dejan_escape_grifon
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 12:55 pm | |
| - valentina je napisao/la:
- sreco,pisem ti sporo jer znam da citas sporo.javljam ti se iz ludnice.ovdje je super,svaki dan skacemo u vodu a kad smo dobri napune ga vodom...
btw. dejo smanji malo te viceve o plavusama..da ti je nebi pokazivala aaaaaaaaa cuuuj nje ma nekako mi ovi o plavusama naj naj naj hahahahha aj imam jedan dobar nije o plavusama haha kaze vakoo u mene sva djeca sa m samo mišo sa š hahahahaha et samo za tebe jedan glup do bola uglavnom je smijesan bleee | |
|
| |
Gabriël_León
Broj postova : 77 Join date : 02.02.2009 Age : 31 Lokacija : M.Mošunj
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa pet vel 06, 2009 2:10 pm | |
| Ljudi svi su ti vicevi super , ali nema nista bez naseg mosunjskog humora : Prošla si mi kroz Srce kao krava kroz kukuruze !!!!! cccccc . hahaha | |
|
| |
valentina
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa sub vel 07, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
Gabriël_León
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa čet vel 12, 2009 11:13 am | |
| Zašto su Srbi prestali igrati šah? - kralj i kraljica u Londonu - topovi na Kosovu - konji u Haagu - a Šahovnica u Hrvatskoj | |
|
| |
Gabriël_León
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa čet vel 12, 2009 11:52 am | |
| - Hallooo, ovde Mujo, je l' to Skupština Srbije? - Jeste gospodine, šta želite? - Hoću da postanem član Parlamenta, šta mi za to treba? - Jesi li ti čoveče lud? - Jesam, je l' treba još nešto? Bush Što će pisati na vratima dvorane Busheve sljedeće press konferencije ? Molimo, izujte cipele . | |
|
| |
Gazda Admin
| |
| |
metallcina
Broj postova : 18 Join date : 04.02.2009 Age : 31
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa ned vel 15, 2009 11:33 am | |
| kako lovac lovi zeca? Sakrije se u zbunj i zvizdji ko kupus!!! | |
|
| |
metallcina
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa ned vel 15, 2009 11:42 am | |
| bili ti dvije krave i jedna kaze drugoj...jest ovdje dobra trava... Kaze druga...de i meni jednu smotaj!!! | |
|
| |
metallcina
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa ned vel 15, 2009 11:43 am | |
| kako policajci muce muhu...zatvore je u galon i lizu govna prednjom!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: evooo otvranje humoraaa | |
| |
|