Doktor Dabić izliječio 'cajku'!
Autor dejan_escape_grifon
Haaški “kapitalac” Radovan Karadžić svoje golemo znanje iz alternativne medicine, koje je tijekom višegodišnjeg bijega pred haaškim istražiteljima stekao pod imenom dr. Dragan Dabić, već mjesecima primjenjuje unutar zidina pritvorske jedinice u Scheveningenu.
Pacijentica mu je i makedonska pjevačica Sonja Tarčulovska, supruga Johna Tarčulovskog, zapovjednika makedonske policije koji je osuđen na dvanaest godina zbog ratnog zločina nad albanskim stanovništvom u Makedoniji. Makedonska se pjevačica nedavno, za posjeta suprugu u haaškom pritvoru, požalila na jaku zubobolju.
– John mi je – tvrdi Sonja – predložio da to izliječi Radovan Karadžić.
– Karadžić me dotaknuo rukom na mjestu gdje me je jako boljelo i bol je ubrzo nestala. To nije šala, stvarno mi je bol nestala za pet minuta – ushićena je makedonska pjevačica.
Očarana alternativnim darom nekadašnjeg srpskog ratnog vođe, medijima je otkrila da joj je Karadžić kazao da, kad god je nešto boli, samo stavi ruku na bolno mjesto, a on će joj odaslati bioenergiju za brzo ozdravljenje.
Bizarna priča pjevačice Sonje Tarčulovske, bivše predstavnice Makedonije na Euroviziji, potaknula je brojna pitanja u tamošnjim medijima. Uz očekivanu sumnju u bioenergetske moći Radovana Karadžića, makedonski listovi tvrde da je priča izmišljena jer sigurnosni uvjeti u haaškom pritvoru ne dopuštaju kontakt između optuženika i posjetitelja.